Workshop: hoe help ik anderen te praten/schrijven over de laatste levensfase

19 mrt.

Een workshop voor schrijfbegeleiders voor schrijfsessies Een brief voor die me lief is.

Maandag 19 maart 2018 organiseert KBO-PCOB een workshop waarin het leren begeleiden en organiseren van een schrijfsessie centraal staat. In deze schrijfsessies worden senioren begeleid bij het schrijven van een brief aan naasten, waarin zij aangeven wat zij belangrijk vinden rond hun levenseinde.

Wat: workshop voor schrijfbegeleiders, door Wout Huizing

Wanneer: maandag 19 maart, van 13.00 tot 16.30 uur
Voor wie: leden van KBO en PCOB die schrijfsessies willen organiseren binnen hun afdeling of in een andere setting, bijvoorbeeld binnen een zorginstelling.
Locatie: verenigingsbureau KBO-PCOB, Europalaan 40 in Utrecht

Deelname aan de workshop is gratis. Het aantal deelnemers is maximaal 10 personen.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 12 maart 2018 via agnes.vanbalkom@kbo-pcob.nl Vermeld bij uw aanmelding uw ervaring met het begeleiden van schrijfgroepen en/of gespreksgroepen en of u van plan bent om een of meer schrijfsessies te organiseren.

KBO-PCOB en Reliëf werken samen met diverse landelijke organisaties die het belang van tijdig praten over het levenseinde onder de aandacht brengen. Zij doen dit middels de coalitie Van betekenis tot het einde. Binnen dit thema zijn er diverse activiteiten om na te denken, te praten of te schrijven over de laatste levensfase.

 

Terug naar agenda