Doe mee met de Dag van de levensvragen op 25 juni

Levensvragen zijn niet altijd gemakkelijk om onder de aandacht te brengen. Waar gaat het eigenlijk over en bij wie moet je zijn als je er meer van wilt weten? Wij vragen hier aandacht voor met de landelijke Dag van de Levensvragen op 25 juni.

Ben jij geestelijk verzorger, welzijnswerker of vrijwilliger? Werk je in een ziekenhuis, bij defensie of politie, in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, palliatieve zorg, ben je zzp-er of verbonden aan een centrum voor levensvragen? En wil je meer aandacht voor levensvragen en hoe mensen daarover in gesprek kunnen gaan? Grijp dan deze dag aan om meer bekendheid te genereren en organiseer een activiteit op 25 juni voor jouw collega’s, verwijzers of (potentiële) cliënten!

Geef bijvoorbeeld een workshop of een les, organiseer een (digitaal) levensvragenontbijt, stuur een ingezonden brief, houd een flyeractie of….. wees creatief! Vind je het lastig om iets te bedenken? Dan helpen we je graag een handje, we hebben kant-en-klare presentaties, visitekaartjes, posters en factsheets voor je gemaakt, ook zijn er stripjes en filmpjes die je gratis kunt gebruiken. Kijk op www.dagvandelevensvragen.nl voor inspiratie en gratis pr materiaal.

Hier kun je ook je activiteit eenvoudig aanmelden, dan zorgen wij dat het op de website komt te staan.

De Dag van de Levensvragen is in het leven geroepen vanuit het project profilering geestelijke verzorging. Dit is een samenwerkingsverband tussen Agora, Reliëf, SKGV, VGVZ, Vilans en Stichting Even Anders en wordt mogelijk gemaakt door Stichting Deo Volente.