Op 24 juni is het jaarcongres van Reliëf. Noteer deze datum. Aanmelden kan binnenkort op de website van Reliëf. De aandacht voor levensverhalen en levensvragen in de zorg staan centraal. Doe vooraf mee aan een verhalenwedstrijd! Je kunt je nu al aanmelden voor een workshop creatief schrijven.

Reliëf is op zoek naar verhalen van zorgmedewerkers, waarin zij geraakt of verrast werden door het levensverhaal van een bewoner, patiënt of cliënt. Misschien had iemand een verrassend beroep, een bijzondere levensgeschiedenis of bepaalde levensomstandigheden waardoor je anders tegen hem of haar aan bent gaan kijken. Mogelijk heeft dit ook invloed gehad op de manier waarop je verdere zorg hebt verleend.

Deel je verhaal met ons in een creatieve vorm zoals bijvoorbeeld een gedicht, een lied, filmpje, column of een tekening.

De drie meest aansprekende verhalen (in welke vorm dan ook) worden gedeeld op het jaarcongres. De makers hiervan worden uiteraard als speciale gasten voor het jaarcongres uitgenodigd.

Online kennismakingsworkshop creatief schrijven

Om je op weg te helpen organiseren we een gratis online workshop ‘creatief schrijven’ op maandag 4 april 2022. De workshop is via zoom van 13.30 tot 15.00 uur. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers. De workshop wordt begeleid door Iepie Kroese, trainer/coach zingeving en ethiek bij Reliëf.

In deze workshop komt het volgende aan bod:

  • Het op gang brengen van het creatieve (schrijf)proces door eenvoudige, speelse schrijfoefeningen.
  • Tips om te beginnen met het schrijven of anderszins vorm geven van je verhaal.
  • Het maken van een eerste aanzet.

Inzenden

Wij zien uit naar je verhaal! Stuur het vóór vrijdag 27 mei 2022 naar info@relief.nl  of Reliëf, Hofclub, Zaagmolenlaan 4, 3447 GS Woerden.

Op 1 juni ontvang je de uitnodiging voor het jaarcongres als jouw inzending is gekozen. Dan  worden er ook nadere afspraken gemaakt voor de presentatie op 24 juni.