Vanuit de Projectgroep Profilering Geestelijke Verzorging is er een jaarkalender ontwikkeld met belangrijke themadagen. Op deze dagen staan bepaalde thema’s uit de geestelijke gezondheidszorg in de aandacht. De kalender helpt om het gesprek over het thema op deze dagen te starten! Zo is het op dit moment de week van de psychiatrie.

Op de jaarkalender staat daarover onder meer de volgende strip:

Elk mens doet ertoe, het is daarom van belang dat alle stemmen gehoord worden. Eenieder heeft zo zijn eigen voorkeuren/mogelijkheden/talenten om zich te uiten. Daarom is er in de Week van de Psychiatrie veel aandacht voor uiteenlopende expressievormen en initiatieven. Doe je mee? Hoe kan jij van je laten horen; hoe maak jij jezelf zichtbaar? Is het poëzie, tekenen, schilderen, literatuur, muziek, beeldende kunst?

Ook zijn er materialen en middelen voor de actualiteiten en gesprekken bij elkaar in een map geplaatst. Het kan als start dienen voor een eigen jaarkalender of om het op de agenda te zetten. Klik hier voor meer informatie over het project. Of download via deze link het gehele pakket vóór 1 april 2022.