Beste relatie,

Wij hebben mooi nieuws te delen!

Wij zijn verheugd mede te kunnen delen dat Eunice van Zomeren per 1 augustus 2023 zal aantreden als nieuwe directeur van Reliëf. Zij volgt daarmee Trijntje Scheeres-Feitsma op die vanaf 1 juli 2022 werd aangesteld als interim directeur. Eunice van Zomeren zal nog tot 31 juli bij Neboplus werkzaam zijn, waar zij voorzitter van de raad van bestuur is.

Henk Prins, voorzitter bestuur van Relief:
‘Met Eunice denken we een directeur gevonden te hebben die weet wat menslievende zorg in de praktijk inhoudt en dat zij overtuigend leiding zal geven aan een vereniging die netwerken faciliteert, trainingen verzorgt en innovaties brengt.’

Ook Eunice van Zomeren is verheugd met haar nieuwe aanstelling: ‘Reliëf is een prachtige en diverse vereniging. Ik voel dat ik hier als mens van betekenis kan zijn voor anderen. Mijn passie is om eraan bij te dragen dat mensen tot hun recht komen, of ze nu jong zijn of stokoud, een mens blijft waardevol. Ik hoop dat aan het team van Reliëf en aan de hele vereniging door te kunnen geven.’

In deze tijd van schaarste en druk op de zorg is de boodschap van Reliëf over menslievende zorg nog urgenter geworden. Met de aanstelling van Eunice gaat Reliëf een nieuwe fase om samen met de leden en andere betrokkenen aan deze uitdaging vorm te geven.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u een mail sturen naar directiesecretariaat@relief.nl.
Mocht u een interview met Eunice van Zomeren willen plannen, dan graag contact leggen met onze communicatiemedewerker Peter de Vries (pdevries@relief.nl).

Met vriendelijke groet,
Henk Prins, voorzitter