Identiteitstrajecten bijeenkomsten voor Raad van Bestuur en/of Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht en Raad van Bestuur is verantwoordelijk voor het vormgeven van het identiteitsbeleid van de organisatie. Wat zijn -of worden- de kernwaarden van onze organisatie? Passen die nog bij onze organisatie? Is de organisatorische missie en visie nog actueel?

Met de leden van de Raad van Toezicht of Raad van Bestuur kan je soms vastlopen in een bekende manier van denken. Binnen eerder gestelde kaders. Dan is het verfrissend om iemand van een externe partij te laten meedenken over visie en missie van jouw organisatie.

Reliëf ondersteunt diverse zorgorganisaties bij een lopend identiteitstraject. De begeleider stelt prikkelende vragen, doet onderzoek in de organisatie, gaat in gesprek met betrokkenen (dit kunnen medewerkers, cliënten, naasten en vrijwilligers zijn) en denkt mee om te komen tot een juiste formulering van een missie en/of visie.

Heeft jouw organisatie externe ondersteuning nodig, iemand die vanuit een andere zienswijze meedenkt? Mail dan naar: academie@relief.nl.

Trainer(s)
Marije Stegenga, Eunice van Zomeren of Wout Huizing

Locatie
Incompany

Max. aantal deelnemers
n.v.t.

Duur
Op aanvraag.

Extra informatie
n.v.t.

Accreditatie
n.v.t.

Prijs:
Offerte op maat

Interesse in dit identiteitstraject?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag persoonlijk verder.