Op 24 mei 2022 vindt het symposium Wonderful life plaats in Congrescentrum Antropia in Driebergen. Op dit symposium nemen experts uit zowel de wetenschap als de praktijk je mee in de nieuwste inzichten over zingeving, met o.a. een workshop van stafmedewerker van Reliëf, Wout Huizing.

Stel dat je maar één herinnering uit je leven mee mag nemen naar het hiernamaals, welke kies je dan?

Auteur en onderzoeker Jacky van de Goor stelde deze vraag aan honderden mensen. Hun antwoorden bieden een uniek perspectief op de manier waarop zin zich in het alledaagse leven manifesteert.

Op dit symposium worden de nieuwe inzichten over zingeving gedeeld. Ze zijn van cruciaal belang voor jou als professional in zorg, welzijn, onderwijs en HR en voor iedereen die bijdraagt aan welzijn en welbevinden van mensen. Hoe help je anderen om meer zin in hun leven te ervaren? En hoe blijf je in de dagelijkse hectiek verbonden met de zin en betekenis van je werk?

De keynotes en workshops bieden je kennis, inspiratie en concrete handvatten voor je eigen beroepspraktijk. Vier pijlers staan hierin centraal:

  • Ontmoeting, verbondenheid als essentie van zin
  • Verwondering en verbeelding: openstaan voor nieuwe perspectieven
  • Purpose en richting: actief bijdragen aan iets van jezelf overstijgt
  • Overgave: accepteren en loslaten van grip en controle

 

Met medewerking van o.a. prof. dr. Gerben Westerhof, prof. dr. Hans Alma, prof. dr. Nele Jacobs en prof. dr. Gaby Jacobs. Voor meer informatie en aanmelding bezoek de website: https://www.utwente.nl/nl/bms/symposiumwonderfullife/