Terug naar overzicht

Terugkomdag Geestelijk Verzorger Thuis

25 januari 2023

Op 25 januari is er een boeiende trainingsdag voor geestelijk verzorgers die zich richten op begeleiding van mensen thuis. In de afgelopen jaren volgden reeds 50 geestelijk verzorgers de training specialisatie GV thuis. Voor hen én voor ieder die zich nader wil oriënteren en puntjes op de i wil zetten, is er de ‘terugkomdag geestelijk verzorger thuis’.

Marjo van Bergen (InTransitcoaching) en Wout Huizing (Reliëf) staan in de ochtend stil bij allerhande ‘regelzaken’ rondom administratie, verzekeringen, financiële vergoedingen etc. waar je als ZZP-er mee te maken zult krijgen. Hoe regel je de zakelijke kant van het werk?

Vervolgens is er volop gelegenheid voor ontmoeting en het dóórspreken over vragen die spelen in de geestelijke verzorging thuis. Lukt het je om een netwerk op te bouwen? Waar zitten de succesfactoren en hobbels in de praktijk? Over welke casuïstiek zou je met collega’s wel eens willen dóórpraten en zicht krijgen hoe te handelen? In een intervisie-sessie in de middag is verdieping mogelijk op relevante thema’s en vragen die je zelf kunt inbrengen. Zo krijg je (opnieuw) zich op de expertise van jou als geestelijk verzorger thuis.

De cursusdag duurt van 09.30 tot 16:00 uur, de lunch wordt verzorgd.

Leden

€ 325 (alleen ochtend of middag €175)

Niet-leden

€ 375 (alleen ochtend of middag €200)

Details:

Trainer(s)

Wout Huizing en Marjo van Bergen

Locatie

Nijkerk

Max. aantal deelnemers

12

Extra informatie

Accreditatie

N.v.t.