Trainingswinkel

De Trainingswinkel van het Expertisenetwerk

De Trainingswinkel van het Expertisenetwerk Levensvragen en Ouderen biedt tal van mogelijkheden om u te helpen levensvragen een plaats te geven in het hart van de zorg. Van open inschrijving tot ‘in company’, desgewenst volledig op maat. Kiest u voor een training van de Trainingswinkel, dan kiest u voor kwaliteit. Onze trainers zijn ervaren, hebben een brede expertise en geven praktijkgerichte trainingen.

Levensvragen en Ouderen

Ouderen stellen zichzelf vragen over de zin van hun leven. Soms stellen zij levensvragen rechtstreeks, veel vaker zijn ze verpakt in een terloopse opmerking of bepaald gedrag. Voor wmo-adviseurs, zorgmedewerkers, vrijwilligers, ouderenadviseurs of mantelzorgers is het daarom niet altijd gemakkelijk om met deze vragen om te gaan. Terwijl aandacht voor zulke vragen zeer belangrijk is voor de kwaliteit van leven van ouderen. En om ouderen zicht te geven op wat zin en voldoening in hun leven geeft.

Trainingswinkel

De Trainingswinkel van het Expertisenetwerk Levensvragen en Ouderen biedt handvatten en inspiratie rond omgaan met levensvragen. Deelnemers evalueren de trainingen als zeer behulpzaam voor hun dagelijks (vrijwilligers)werk, leerzaam en inspirerend.

Open inschrijving

Een aantal trainingen en workshops bieden we als open inschrijving aan. Wilt u een training of workshop voor open inschrijving volgen maar is deze nog niet gepland, neem dan contact op met het secretariaat van Reliëf via info@relief.nl of 0348 74 88 880.

In company

Al onze trainingen en workshops bieden we (ook) in company aan. Zeker als er meerdere mensen in uw organisatie of regio willen deelnemen, is in company een voordelige en flexibele optie. Wilt u graag een training of workshop in uw organisatie door de Trainingswinkel van het Expertisenetwerk laten verzorgen, neem dan contact op met het secretariaat van Reliëf via info@relief.nl of 0348 74 88 880.

Op maat

Een training of workshop kan in overleg met u ook op maat gemaakt worden, waarbij de doelen van de organisatie in concreet scholingsaanbod worden uitgewerkt. Op deze manier sluit de training of workshop goed aan bij uw organisatiecultuur, uw doelgroep en de al aanwezige kennis en ervaring op het terrein van omgaan met levensvragen.

Heeft u behoefte aan maatwerk of hebt u een andere trainingswens dan beschreven in het algemene aanbod, neem dan contact op met het secretariaat van Reliëf via info@relief.nl of 0348 74 88 880.
Wij denken graag met u mee en zoeken samen met u naar passende mogelijkheden.