Per september 2019 zijn we op zoek naar een Stagiair Communicatie m/v

We zijn op zoek naar een 4e jaars HBO student communicatie, die zijn/haar afstudeeronderzoek bij ons wil doen. Op welke manier kunnen we ons communicatiebeleid verbeteren? Die vraag centraal in het onderzoek, met bijzondere aandacht voor het gebruik van social media. We vragen de student om voor ons een eigentijds communicatieplan te maken en adviezen te formuleren op welke manier we onze impact kunnen vergroten. We denken aan een opdracht van ongeveer 4 tot 6 maanden, waarbij je bij ons op kantoor in Woerden kunt werken.

Opdracht:

  • Het maken van een communicatieplan voor Reliëf op basis van gesprekken met collega’s, literatuurstudie en zo nodig gesprekken met externen.

Wat verwachten we van jou?

  • Hartelijke betrokkenheid bij de christelijke uitgangspunten van de vereniging;
  • HBO werk- en denkniveau, richting Communicatie;
  • Affiniteit met de zorgsector;
  • Een zelfstandige, leergierige en creatieve werkhouding;
  • Kennis van communicatiebeleid;
  • Vaardigheden ten aanzien van het hanteren van digitale communicatiemiddelen;

Wat hebben wij te bieden?

Je komt te werken in een vereniging met een klein en ambitieus team van 5 stafmedewerkers en enkele trainers, projectmedewerkers, secretariaatsmedewerkers en een directeur. Ons kantoor ligt op 5 minuten loopafstand van station Woerden. We bieden je een prettige werkplek en een opdracht die ertoe doet. Afhankelijk van de omvang van je opdracht en je beschikbare tijd, is er de mogelijkheid om naast je afstudeeropdracht mee te werken/denken met ons tijdschrift Zin in Zorg of in andere projecten rond communicatie. Vergoeding van reiskosten is mogelijk.

Meer informatie en reageren?

Stuur ons voor 15 mei 2019 je reactie. Wil je meer weten of reageren op deze vacature? Neem contact op met communicatiemedewerker Esther Dwarswaard, edwarswaard@relief.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.