Zin in zorg

Zin in Zorg

Zin in Zorg is ons tijdschrift voor zorg, ethiek en levensbeschouwing. Het blad komt vier keer per jaar uit, en heeft altijd een thema. In 2019 zijn de thema’s: geboorte, sterven, taal en ervaringskennis.

Begin 2018 heeft het blad een volledige restyling gekregen, zowel wat uiterlijk betreft als qua inhoud. Het ontwerp en de cover zijn vernieuwd, er zijn nieuwe columnisten aangetrokken en er is meer ruimte gekomen voor beelden. Wat is gebleven is o.a. de serie Ethiek in de praktijk, waarin we steeds een ethisch dilemma uit de zorgpraktijk bespreken. Zie hier een voorbeeld uit editie 1 van 2018.

Een abonnement kost 28 euro per jaar en is jaarlijks opzegbaar voor 1 december. Lezers in het buitenland betalen 40 euro voor de papieren editie, en 25 euro voor de pdf-versie. Twijfelt u nog? Bestel dan een proefnummer!

Het nieuwste nummer

In deze editie (december 2018) staat het thema Pijn centraal. Met een artikel van humanistisch raadsvrouw Jacqueline Weeda over hoe zwaar psychisch lijden kan zijn. Reliëf stafmedewerker Marije Stegenga schreef een casus over de grenzen van zorg binnen de wijkverpleging. Geestelijk verzorger Elske Cazemier vertelt ons een ontroerend verhaal over niet geziene pijnklachten bij mensen met een verstandelijke beperking. En natuurlijk staat het blad weer vol met columns en inspirerende beelden en teksten.
Nog geen abonnee? Neem een abonnement of vraag een proefnummer aan!

Maandelijkse nieuwsbrief Reliëf

Mis niets, net als 2500+ andere zorgprofessionals.
Uitschrijven kan te allen tijde via de link onderaan de nieuwsbrief.
Lees in onze privacyverklaring hoe we omgaan met jouw gegevens.

Contactgegevens

Houttuinlaan 5A
3447 GM  Woerden

T 0348-748880 E info@relief.nl