Coaching, supervisie, intervisie observaties, teambuilding

Op aanvraag

De stafmedewerkers van Reliëf zijn experts op het gebied van waardengerichte coaching en hebben ruime expertise en ervaring zowel op het gebied van individuele coaching en supervisie. Wij bieden deze vorm van begeleiding in-company.

Supervisie is een beproefde methode om meer bewust te worden van je eigen gedachten, gevoelens, verwachtingen, normen en waarden en de wijze waarop dit je professionele handelen kleurt. Door de reflectie hierop zul je beter functioneren in je werk als arts, verpleegkundige, verzorgende of geestelijk verzorger. De supervisoren van Reliëf zijn geregistreerd bij de beroepsvereniging van supervisoren. Het volgen van een supervisietraject (minimaal 10 sessies, maximaal 15) is dus geaccrediteerd. Onze huidige supervisoren zijn Trijntje Scheeres-Feitsma en Wout Huizing. Beiden zijn geregistreerd bij de LVSC. Wout Huizing is tevens pastoraal supervisor en geregistreerd bij de Raad voor Klinische Pastorale Vorming.

Geestelijk verzorgers zijn verplicht om eens in de 10 jaar deel te nemen aan een supervisietraject.

In onderling overleg kan ook een aantal coaching-sessies worden afgesproken, helemaal afgestemd op de individuele (leer)vraag en (leer)doel. Ook observatie, intervisie (bijvoorbeeld voor geestelijk verzorgers)- en teambuildingstrajecten behoren tot de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op met academie@relief.nl.

Trainer(s)
Trijntje Scheeres-Feitsma en Wout Huizing

Locatie
In onderling overleg. Digitaal is mogelijk.

Max. aantal deelnemers
n.v.t.

Extra informatie
Wil je meer weten? Bel of mail met je vragen naar 030-7600115 of academie@relief.nl. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze en bieden altijd maatwerk.

Accreditatie
Coachingstrajecten worden desgewenst door de SKGV geaccrediteerd. Supervisietrajecten zijn SKGV geaccrediteerd.

Leden
Op aanvraag

Niet-leden
Op aanvraag