Medewerkers

Eunice van Zomeren

directeur

Eunice is directeur van de Reliëf Vereniging. Zij geeft leiding aan de vereniging en aan het Reliëf team.
 

E evanzomeren@relief.nl
T 0348 74 88 82

Joanneke Anker

management-assistent directie en vereniging

Joanneke is management assistent van de Reliëf Vereniging en verantwoordelijk voor het directiesecretariaat. U kunt bij haar terecht voor vragen over o.a. lidmaatschap, ledenvergaderingen en de agenda van de directeur.

E janker@relief.nl
T 0348 74 88 80

Marion Vonk

coördinator Reliëf Academie

Marion is de coördinator van het trainingswerk van de Reliëf Academie. U kunt bij haar terecht met al uw wensen en vragen over ons scholingsaanbod, zowel de incompany trainingen als de open inschrijvingen.

E mvonk@relief.nl
T 0348 74 88 86

Wout Huizing

stafmedewerker

Wout is theoloog en een ervaren supervisor. Hij werkte jarenlang als geestelijk verzorger in de ouderenzorg. Zijn specialisaties betreffen de thema’s levensverhaal, het levenseinde, geestelijke verzorging en supervisie en intervisie. Hij publiceerde onder meer Als een bewoner om euthanasie vraagt, Zorg rondom het levenseinde, Mijn leven in kaart, In gesprek met mensen met dementie en Mijn leven in kleur. Wout is ook werkzaam aan het Baptisten Seminarium in Amsterdam.

E whuizing@relief.nl
T 0348 748883

Iepie Kroese

Trainer ethiek en zingeving

Iepie is trainer en coach. Zij verzorgt onder andere trainingen op het gebied van moreel beraad, zingeving, verbindend communiceren en schrijvend bezinnen.

E ikroese@relief.nl
T 0348 748885

Trijntje Scheeres-Feitsma

directeur ad interim
en stafmedewerker

Trijntje is theologe. Zij heeft jarenlange ervaring als geestelijk verzorger. Haar specialisaties zijn zingeving, levensverhalen, ethiek en moreel beraad en ze begeleidt commissies ethiek. Daarnaast is ze supervisor en (team)coach. Zij is mede auteur van Met ouderen in gesprek over levensvragen en Bezielde jaren.

E tscheeres@relief.nl
T 0348 748889

Fem Pluimers

trainer Ethiek en Zingeving

Fem is geestelijk verzorger en creatief therapeut. Ze heeft ervaring in de ouderenzorg, het hospice en het ziekenhuis. Ze verzorgt trainingen op het gebied van moreel beraad en zingeving.

E fpluimers@relief.nl
T 0348 748887
werkdagen maandag, woensdag, donderdag

Marije Stegenga

stafmedewerker

Marije is theologe en heeft werkervaring in de gezondheidszorg als ergotherapeut. Zij begeleidt gespreksgroepen in de zorg, waar motivatie, zingeving en inspiratie centrale thema’s zijn. Haar specialisaties: de Reliëf aanpak, observatie, coaching, narratieve zorg, ethiek, moreel beraad, motivatie en inspiratie van zorgverleners.

E mstegenga@relief.nl
T 0348 748884

Peter de Vries

communicatiemedewerker

Peter is historicus. Hij verzorgt alle communicatie naar buiten toe en draagt leiding over kwartaalblad Zin in Zorg en het Jaarcongres. Ook faciliteert hij meerdere netwerken. 

E pdevries@relief.nl
T 0348 748881

Contactgegevens

Zaagmolenlaan 4
3447 GS WOERDEN

T 0348-748880 E info@relief.nl