Medewerkers

Joanneke Anker

management-assistent directie en vereniging

Joanneke  is management assistent van de Reliëf Vereniging en verantwoordelijk voor het directiesecretariaat. U kunt bij haar terecht voor vragen over o.a. lidmaatschap, ledenvergaderingen en de agenda van de directeur.

E janker@relief.nl
T 0348 74 88 80

Irma van den Boom

coördinator Reliëf Academie

Irma is per 1 juni 2020 de coördinator van het trainingswerk van de Reliëf Academie. U kunt bij haar terecht met al uw wensen en vragen over ons scholingsaanbod, zowel de incompany trainingen als de open inschrijvingen.

E ivandenboom@relief.nl
T 0348 74 88 86

Wout Huizing

stafmedewerker

Wout is theoloog en een ervaren supervisor. Hij werkte jarenlang als geestelijk verzorger in de ouderenzorg. Zijn specialisaties betreffen de thema’s levensverhaal, het levenseinde, geestelijke verzorging en supervisie en intervisie. Hij publiceerde onder meer Als een bewoner om euthanasie vraagt, Zorg rondom het levenseinde, Mijn leven in kaart, In gesprek met mensen met dementie en Mijn leven in kleur. Wout is ook werkzaam aan het Baptisten Seminarium in Amsterdam.

E whuizing@relief.nl
T 0348 748883

Iepie Kroese

Trainer ethiek en zingeving

Iepie is trainer en coach. Zij verzorgt onder andere trainingen op het gebied van moreel beraad, zingeving, verbindend communiceren en schrijvend bezinnen.

E ikroese@relief.nl
T 0348 748885

Tilly de Kruyf

trainer

Tilly is geestelijk verzorger, trainer/coach en inspirator. Zij geeft trainingen, workshops, intervisie, coaching en interactieve lezingen op het gebied van ethiek, zingeving, ‘voltooid leven’, dementie, eenzaamheid, levenseinde, intimiteit en veiligheid. Daarnaast gaat haar aandacht uit naar bezieling, kwetsbaarheid én veerkracht.

E tdekruyf@relief.nl

Fem Pluimers

trainer Ethiek en Zingeving

Fem is geestelijk verzorger en creatief therapeut. Ze heeft ervaring in de ouderenzorg, het hospice en het ziekenhuis. Ze verzorgt trainingen op het gebied van moreel beraad en zingeving.

E fpluimers@relief.nl
T 0348 748887
werkdagen maandag, woensdag, donderdag

Trijntje Scheeres-Feitsma

stafmedewerker

Trijntje is theologe. Zij heeft jarenlange ervaring als geestelijk verzorger. Haar specialisaties zijn zingeving, levensverhalen, ethiek en moreel beraad en ze begeleidt commissies ethiek. Daarnaast is ze supervisor en (team)coach. Zij is mede auteur van Met ouderen in gesprek over levensvragen en Bezielde jaren.

E tscheeres@relief.nl
T 0348 748889

Marije Stegenga

stafmedewerker

Marije is theologe en heeft werkervaring in de gezondheidszorg als ergotherapeut. Zij begeleidt gespreksgroepen in de zorg, waar motivatie, zingeving en inspiratie centrale thema’s zijn. Haar specialisaties: de Reliëf aanpak, observatie, coaching, narratieve zorg, ethiek, moreel beraad, motivatie en inspiratie van zorgverleners.

E mstegenga@relief.nl
T 0348 748884

Thijs Tromp

directeur

Thijs verzorgt de dagelijkse leiding van het Reliëf kantoor. Daarnaast begeleidt hij zorgaanbieders bij het vormgeven van hun identiteit, en traint en coacht hij commissies ethiek en identiteit. Hij is gepromoveerd op het thema levensverhalen en zingeving in de ouderenzorg.

E ttromp@relief.nl
T 0348 748882

Maandelijkse nieuwsbrief Reliëf

Mis niets, net als 2500+ andere zorgprofessionals.
Uitschrijven kan te allen tijde via de link onderaan de nieuwsbrief.
Lees in onze privacyverklaring hoe we omgaan met jouw gegevens.

Contactgegevens

Zaagmolenlaan 4
3447 GS WOERDEN

T 0348-748880 E info@relief.nl