Supervisie

Op aanvraag

Supervisie is een beproefde methode om meer bewust te worden van je eigen gedachten, gevoelens, verwachtingen, normen en waarden en de wijze waarop dit je professionele handelen kleurt. Door de reflectie hierop zul je beter functioneren in je werk als manager, arts, verpleegkundige, verzorgende of geestelijk verzorger. Ook toezichthouders en bestuurders biedt Reliëf supervisie of coaching.  

De supervisoren van Reliëf zijn experts op het gebied van waardengerichte coaching en hebben ruime expertise en ervaring zowel op het gebied van individuele coaching en supervisie. Wij bieden deze vorm van begeleiding incompany. 

De supervisoren van Reliëf zijn geregistreerd bij de beroepsvereniging van supervisoren. Het volgen van een supervisietraject (minimaal 10 sessies, maximaal 15) is dus geaccrediteerd. Onze huidige supervisoren zijn Marjanne Dijk, Agnes van der Sluis, Trijntje Scheeres-Feitsma en Wout Huizing. Zij zijn geregistreerd bij de LVSC. Wout Huizing is tevens pastoraal supervisor en geregistreerd bij de Raad voor Klinische Pastorale Vorming. 

Geestelijk verzorgers zijn verplicht om eens in de 10 jaar deel te nemen aan een supervisietraject. 

In onderling overleg kan ook een aantal coaching-sessies worden afgesproken, helemaal afgestemd op de individuele (leer)vraag en (leer)doel. Ook maatwerk zoals observaties in de praktijk van de coachee en intervisie van jou in jouw team (bijvoorbeeld voor managers of geestelijk verzorgers)- en teambuildingstrajecten behoren tot de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op met academie@relief.nl.

Trainer(s)
Marjanne Dijk, Wout Huizing, Trijntje Scheeres-Feitsma of Agnes van der Sluis  

Locatie
Incompany of in Utrecht

Max. aantal deelnemers
1 deelnemer

Duur
Minimaal 10 sessies van een uur 

Extra informatie
Wil je meer weten? Bel of mail met je vragen naar 030-7600115 of academie@relief.nl. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze en bieden altijd maatwerk.

Accreditatie
SKGV: 10 punten

Prijs
Leden: 150,- per uur  
Niet-leden: 175,- per uur