Reliëf Summerschool

De zomerperiode is een tijd waarin we vaak iets meer ruimte ervaren. Ruimte om buiten te zijn, ruimte voor onze relaties, ruimte voor bezinning. Ook op het werk. Tijd om even uit te zoomen. Iets meer ruimte in de agenda. Misschien is er juist nu ook meer ruimte voor de ziel in de zorg? 

Reliëf biedt in de zomermaanden een proeverij van haar grotendeels nieuwe aanbod. Het concept is eenvoudig maar pakkend: in een ontspannen setting maken de deelnemers kennis met delen uit ons aanbod. Op onze fijne nieuwe locatie in Utrecht duiken we in een paar uur de diepte in,  in combinatie met bijvoorbeeld een wandeling, een borrel en een fijne ontmoeting met collega’s met vergelijkbare functies uit andere zorgorganisaties.

Reliëf kan deze Summerschool voor een vriendenprijsje aanbieden, een echt zomers karakter dus! Indien deelnemers uit één organisatie deelnemen aan meerdere proeverijen, wordt korting gegeven. Bij deelname aan twee proeverijen: 10%, bij drie 20% en bij vier proeverijen 30%! 

Op het programma staat:

  1. Ethiek in de boardroom
  2. Proeverij van Masterclass Henri Nouwen 2025 (nieuw!)
  3. Van familieparticipatie naar familie centraal (nieuw!)
  4. Van patiënt naar familielid (nieuw!)
  5. Workshop Organisatiecultuur en identiteit (nieuw!)
  6. Henri Nouwen retraite (extra zomereditie voor RvT en RvB)
  7. Kennismaking met Verbindend communiceren in veranderende zorgrelaties (nieuw!)
  8. Moreel beraad – wat is dat?
  9. Een korte schrijfretraite met grote impact
  10. Geestelijk verzorging rondom het sterfbed (nieuw!)

Meer lezen over de inhoud van deze thema’s? Bekijk deze pagina.

Voor wie is deze Summerschool?

Voor diegene die in de zomermaanden vaak juist even wat ruimte ervaren in de agenda omdat er minder vergaderingen en verplichtingen zijn; bijvoorbeeld Raden van Toezicht, bestuurders, directieleden, management, opleidingsadviseurs, HR-medewerkers, bestuurssecretarissen, beleidsmakers, kwaliteitsmedewerkers, coördinerend verpleegkundigen, commissies ethiek en geestelijk verzorgers. 

Wanneer is het? 

De Summerschool is om de ‘piekweken’ heen gepland en valt dus aan de randen van de weken van de vakantieperiode: eind juni, begin juli, eind augustus en begin september. Komt een datum niet uit, maar wel interesse? Laat het ons weten, misschien kunnen we wat schuiven!

Trainer(s)
Diverse

Locatie
Utrecht

Max. aantal deelnemers
Hangt af van het onderwerp

Duur
Hangt af van het thema (meer informatie)

Extra informatie
Open inschrijving

Accreditatie
mogelijk

Prijs:
Hangt af van het thema (meer informatie)

Meld je aan voor de Reliëf Summerschool