Verbindend communiceren in veranderende zorgrelaties

Zorgmedewerkers, de cliënt en de naasten werken steeds meer samen, maar hebben in de praktijk soms een heel ander perspectief of behoefte. Hierdoor kan onnodig spanning of onbegrip ontstaan, wat juist in de zorg, waar nabijheid en de relatie zo belangrijk zijn, vervelend is. Hoe houdt je respect voor elkaars rol en voer je een goed gesprek? 

Deelnemers leren in deze training spanning die weg te nemen door op een constructieve manier het gesprek aan te gaan. Deze interactieve training leert deelnemers ook om in een lastige situatie de rust te bewaren en het geheim van goede communicatie. De training is praktisch van aard, er zal veel geoefend worden, maar natuurlijk steek je ook een hoop theorie over basistechnieken in communicatie in je zak die altijd van pas komt! 

De training kan zowel aan een heel team (incompany) gegeven worden als individueel aan groepen die Reliëf samenstelt via de open inschrijvingen. Hoe dan ook, je leert ook van en met elkaar in deze training. Meld je dus snel aan voor deze eendaagse training!

Trainer(s)
Iepie Kroese, Fem Pluimers, Wout Huizing of Marije Stegenga 

Locatie
Utrecht (of bij een incompany op locatie)

Max. aantal deelnemers
12 deelnemers

Duur
1 dag

Extra informatie
Bij incompany wordt een offerte voor de zorgorganisatie gemaakt. 

Accreditatie
n.v.t. 

Prijs:
Leden: € 450
Niet-leden: € 550

Interesse in deze training?

Heeft jouw organisatie interesse in deze training om incompany te volgen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag persoonlijk verder.